fbpx

Doorslaand vocht, Noten pakt het grondig aan.

Doorslaand vocht, vaak een probleem bij oude muren, blootgesteld aan regen en wind. Noten behandelt het met de murodry hydrofuge.

Oude muren, blootgesteld aan regen en wind, kunnen vocht laten doordringen tot de binnenkant van de woning. Sommige baksteensoorten nemen zeer veel vocht op en veroorzaken ook bij jongere woningen vochtproblemen. Stenen verweren, schilferen af en de voegen laten los. Aan de binnenkant van de muur verkleurt het behangpapier en in een later stadium kan de bezetting loskomen. De woonruimte wordt vochtig en ongezond.

De aan slagregen blootgestelde muren worden behandeld met de murodry hydrofuge. Het product op basis van oligomere siloxanen dringt tot diep in de stenen en voegen. Murodry hydrofuge vormt geen oppervlakkige film maar zal de poriƫn en capillairen van de stenen en de voegen zodanig impregneren dat zij een duurzame weerstand bieden aan het indringen van water en vocht.

Omdat regen, wind en zon (UV-stralen) het blootgestelde buitenvlak aantasten, zal de dieptewerking van de behandeling de duurzaamheid van de vochtweerstand verzekeren. Daardoor kunnen we dan ook een tienjarige garantie hard maken dat geen vochtdoorslag zal optreden na onze behandeling.

Noten analyseert uw vochtprobleem. Op basis van onze jarenlange ervaring en deskundigheid wordt het probleem in kaart gebracht en de juiste oplossing voorgesteld. Met deze deskundige aanpak komt u tot een duurzame oplossing.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Wij staan voor u klaar.