fbpx

Dé oplossing voor uw vochtproblemen

Vochtbestrijding, Noten pakt uw vochtprobleem grondig aan.

Onze aanpak

Vocht in huis, het is veel voorkomend, maar vaak is de oorzaak niet duidelijk. Hoe kan je deze problemen vermijden en bestrijden...

Onze grootouders hadden zo hun trucjes om vochtplekken creatief weg te toveren. Maar daar is het echt niet mee te doen. In plaats van lapmiddeltjes te bedenken, moet vocht grondig worden aangepakt.

Vocht is in eerste instantie niet goed voor de gezondheid. Chronische bronchitis en astma zijn veel voorkomende gezondheidsklachten bij bewoners van vochtige huizen met een ongezond binnenklimaat.

Daarnaast gedijen huisstofmijten erg goed in vochtige omstandigheden, die net als schimmels, allergische reacties kunnen opwekken bij gevoelige personen. Naast het feit dat een vochtig binnenklimaat niet gezond is, kan het ook een onaangename muffe geur verspreiden, het behang of verf tegen de muren losweken en het pleisterwerk aantasten.

Toch is het veelal moeilijk om de vinger op de zere wonde te leggen. Hoe het vocht zich in de woning manifesteert, is voor veel mensen koffiedik kijken. De oorzaken voor vochtproblemen kunnen namelijk heel sterk uiteenlopen.

Noten analyseert uw vochtprobleem om te komen tot een duurzame oplossing.

Daarom is het belangrijk dat het probleem met kennis van zaken grondig bekeken wordt door een ervaringsdeskundige op dit vlak.

Noten analyseert uw vochtprobleem*. Op basis van onze jarenlange ervaring en deskundigheid wordt het probleem in kaart gebracht en de juiste oplossing voorgesteld. Met deze deskundige aanpak komt u tot een duurzame oplossing.

Met welk vochtprobleem heeft u te kampen?

Opstijgend vocht Doorslaand vocht Condensatie

* Kelderdichting behoort niet tot onze activiteiten.

Hierbij enkele simulaties:

Mr. en mevr. Peeters hebben hun woning verbouwd. De woning was van 1950. De muren waren aangetast door opstijgend vocht! Het pleisterwerk kwam steeds los, zoutuitbloedingen stootten verf telkenmale af... Noten vochtbestrijding injecteerde de muren tegen opstijgend vocht. Als specialist vochtbestrijding, controleerde we alle muren op aanwezige zouten. We maakten een plan van aanpak om deze zouten tegen te houden met de speciaal door Noten vochtbestrijding ontwikkelde cementering. Voor de volledige woning betaalden mr. en mevr. Peeters 3810 € voor de injectie tegen opstijgend vocht en 2160 € voor de speciale cementering die duurzaam en langdurig de zouten weert. Zij hebben hun woning inmiddels afgewerkt en van binnenuit ziet alles eruit als een nieuwbouw. Geen vochtproblemen meer! Een tevreden klant en gelukkige bewoners!


Mr. en mevr. Hermans wonen in een woning van 1985, niet zo oud... toch zijn er vochtproblemen, plaatselijk, in een deel van de woning, vooral zuid-west geörienteerd. Niet alles is bij de aanbouw uitgevoerd zoals het had gemoeten... Mr. en mevr. Hermans vroegen raad bij Noten vochtbestrijding. Noten, specialist in vochtbestrijding kwam ter plaatse, en onderzocht de woning en het probleem. Met hun rijke ervaring in vochtbestrijding konden ze een goed beeld vormen van het probleem en dit helder aan mr. en mevr. Hermans uitleggen. Deze waren blij een deskundig, begrijpbaar en eerlijk advies te krijgen. Hun ervaring was dat velen voorheen er wel over konden meepraten, maar niet met kennis ter zake... De oplossing kon snel worden uitgevoerd, in drie stappen. Het opstijgend vocht werd behandeld door injecteren, de zouten werden tegengehouden met de speciale cementering van Noten vochtbestrijding en op de gevel aan slagregenzijde werd een waterwerende hydrofuge aangebracht die de gevel 10 jaar zal beschermen tegen doorslaand vocht bij slagregen. Ze betaalden 2230 €., Mr. en mevr. Hermans zijn inmiddels al jaren tevreden dat ze na uitvoering geen opstijgend vocht meer hebben en dat alle zouten door de speciale cementering van Noten vochtbestrijding voorgoed weg zijn.


Mevr. Vrancken had een vochtprobleem in één muur bij het terras, dat fout is aangelegd geweest. Noten stelde een plaatselijke oplossing voor. Behandelen van de binnenmuur, injecteren tegen opstijgend vocht, drie.. vier weken later werd de speciale cementering van Noten vochtbestrijding aangebracht om duurzaam de zouten tegen te houden. Er werd een eindlaag kalkpleisterwerk aangebracht als afwerking. Mevr. Vrancken betaalde in totaal 1460 €. Ze kan nu eindelijk definitief schilderen...