fbpx

Vakkundige spouwmuurisolatie in Limburg

Vakkundige spouwmuurisolatie in Limburg

Er zijn drie belangrijke redenen om te kiezen voor spouwmuurisolatie: u maakt lagere energiekosten, de isolatie zorgt voor meer wooncomfort en het is goed voor het milieu. Spouwmuurisolatie is een slimme verbetering van uw huis, mits u dit laat uitvoeren door een vakkundig bedrijf. Voor een vakkundige spouwmuurisolatie in Limburg moet u bij Noten zijn. Wij zijn al tientallen jaren een toonaangevend bedrijf in spouwmuurisolatie. Uw comfort is bij ons dus in ervaren handen.

Heb je een vraag? We helpen je vraag, bel met één van onze experts.

011 44 07 90

Waarom een spouwmuur isoleren?

Waarom een spouwmuur isoleren?

Een spouw is de ruimte tussen een binnenmuur en de buitenmuur. Vooral bij oudere huizen is deze vaak nog niet geïsoleerd. Het is wel verstandig om een spouwmuur te laten isoleren. De kans op vochtproblemen door condensatie is immers veel groter in een woning die niet goed geïsoleerd is. Daarnaast zijn er nog meer belangrijke redenen aan te geven waarom een spouwmuur isoleren verstandig is.

Energiekosten worden steeds hoger. Daarom moeten we zuinig zijn met ons energieverbruik. Toch zijn we vaak erg makkelijk met energie en “gooien we energie soms gewoon weg”. Veel warmte gaat verloren doordat woningen niet goed geïsoleerd zijn.

Wist u dat u het warmteverlies drie keer kunt verminderen door te isoleren?

Waarom een spouwmuur isoleren?

Dit heeft ook gevolgen voor uw energierekening, die zal na isolatie veel lager zijn. In sommige gevallen is die vermindering wel rond de 30%! Spouwmuurisolatie zal zorgen voor veel meer warmte en comfort in huis. De woning zal veel meer warmte vasthouden en de muren zullen minder kou afgeven. In een goed geïsoleerde woning nemen namelijk de wanden de binnentemperatuur aan. U zult een aangename gelijkmatige warmte ervaren op de koudere dagen en…. een aangename koelte in de zomer!

Uw isolatie zal ook goed zijn voor het milieu. Het gasverbruik zal lager zijn omdat de verwarming minder vaak aangaat en er zo minder CO2 wordt uitgestoten. Een spouwmuurisolatie verdient u dus vanzelf terug! In sommige gevallen heeft u zelfs recht op een premie waarbij u een gedeelte van uw investering direct al terug kunt ontvangen.

Spouwmuurisolatie uitgevoerd door vakmensen

Spouwmuurisolatie uitgevoerd door vakmensen

Firma Noten is een erkend installateur voor het gebruik van Neopixels in de spouwmuurisolatie. De Neopixels worden in de spouwmuur gespoten. Voor deze handeling hebben we speciale machines ontwikkeld. De Neopixels worden zonder enige drukopbouw ingebracht in de spouwmuur en vormen een massa die een uitstekende thermische isolatie geeft. De spouwmuurisolatie wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen die tijdens de uitvoering waken over een juiste reactiviteit van het isolatiemateriaal en de vulling van de spouwmuur. Wij zorgen voor vakmanschap en kwaliteit. U zult niet lang overlast ervaren van de werken, uw spouwmuur kunnen wij slechts in één dag isoleren.

Vakkundige spouwmuurisolatie in Limburg

Vakkundige spouwmuurisolatie in Limburg

Voor een vakkundige spouwmuurisolatie in Limburg is Noten het juiste adres. We hebben al tientallen jaren ervaring in de isolatiesector. Hierin hebben we een enorme knowhow opgebouwd die dagelijks in praktijk wordt gebracht. Wij staan voor kwaliteit en service. Dit begint met een advies op maat en eindigt pas als we de laatste voeg hersteld hebben en de eindcontrole heeft plaatsgevonden.

Heeft u ook interesse in spouwmuurisolatie in Limburg of omgeving? Neem gerust contact met ons op via het formulier op de website. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en voor vrijblijvend advies.

Wilt u de spouwmuren van uw woning laten isoleren?

Wij adviseren u graag bij een GRATIS inspectie.