fbpx

Vakkundige gevelisolatie Limburg

Vakkundige gevelisolatie Limburg

Herkent u het beeld van wit uitgeslagen gevels van vooral oudere panden in Limburg? Dit heeft te maken met een vocht probleem. Voor vakkundige gevelisolatie in Limburg is Noten het geschikte bedrijf. Wij zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in deze branche.

Een grote hoeveelheid vocht kan een gevel veel schade toebrengen en ook op den duur "doorslaan" om ook binnenshuis schade te veroorzaken (doorslaand vocht). Vocht dat uit de grond naar boven komt kruipen, wordt in vaktermen optrekkend- of opstijgend vocht genoemd. Het metselwerk kan poreus worden waardoor het water kan opzuigen en verder kan optrekken. De aanwezige zouten en mineralen geven niet alleen de herkenbare witte kleur, maar zorgen ook voor verdere aantasting van het bouwwerk.

Schade aan oude gevels in Limburg

Schade aan oude gevels in Limburg

Ook doorslaand vocht komt veel voor bij gevels in oude steden. De verwering van stenen en loszittende voegen zorgen ervoor dat het geheel wat kwetsbaarder wordt voor het hemelwater. Eigenlijk is de gevel hiermee lek en zullen grote vochtplekken aan zowel de buiten- als de binnenkant ontstaan.

Slechte isolatie en koudebruggen als gevolg van een slechte bouwkundige staat van het huis kunnen gevolgen zijn van veel condensatie en daaraan gerelateerde vochtproblemen. Dit zorgt voor lelijke vochtplekken in voornamelijk hoeken, de plafonds en op muren.

Vochtplekken zorgen voor een vermindering van het wooncomfort en kunnen de oorzaak zijn van vervelende lichamelijke kwalen. Het is dan ook van groot belang om het vocht te bestrijden. In de meeste gevallen kunt u dit niet zelf. Het achterhalen van de oorzaak en het op de juiste manier herstellen van de gevel is specialistisch werk.

Firma Noten uit Limburg, specialisten in gevelisolatie

Firma Noten uit Limburg, specialisten in gevelisolatie

Firma Noten uit Limburg is al jarenlang actief in de gevelisolatie branche. We hebben inmiddels een grote hoeveelheid woningen "vochtvrij" gemaakt. Door onze lange ervaring en enorme know-how zijn we inmiddels bekend als dé specialisten in gevelisolatie voor de regio Limburg en wijde omgeving.

U kunt bij ons terecht voor een spouwmuur isolatie. Hiervoor gebruiken wij Neopixels. Deze grijze parels van geëxpandeerd polystyreen (EPS) hebben zeer hoge isolerende eigenschappen en vormen een massa met een uitstekende thermische isolatie. Wij zijn een erkend installateur van Neopixels.

Vakkundige oplossingen tegen doorslaand- of opstijgend vocht

Vakkundige oplossingen tegen doorslaand- of opstijgend vocht

Onze vakprofessionals komen graag bij u ter plaatse om de situatie te analyseren en u een passende oplossing op maat te bieden. Doorslaand vocht behandelen wij met murodry hydrofuge. Dit product, op basis van oligomere siloxanen, zal de poriën en capillairen van de stenen goed impregneren voor een duurzame weerstand tegen vocht.

Opstijgend vocht behandelen wij door middel van het injecteren met onschadelijke oligomere siloxanen. Dit vormt een waterafstotende band die verhindert dat het vocht zal optrekken door capillariteit. Het plaatsen van cementringen zal de schadelijke werking van zouten tegenhouden. Met deze vakkundige oplossingen tegen doorslaand- of opstijgend vocht zullen uw vochtproblemen vakkundig opgelost worden.

Vakkundige gevelisolatie Limburg

Vakkundige gevelisolatie Limburg

Het is zeker raadzaam om uw vochtproblemen zo snel mogelijk aan te pakken. Hoe langer u hiermee wacht, hoe meer schade dit zal veroorzaken. Firma Noten is hét bedrijf voor vakkundige gevelisolatie in Limburg. Onze ervaren vakmensen analyseren het vochtprobleem en zullen op basis van jarenlange ervaring en deskundigheid een passende, duurzame oplossing aan u voorstellen.

Heeft u interesse om gebruik te maken van onze diensten? Neem dat contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook voor vragen en persoonlijk advies kunt u uiteraard bij ons terecht.

Wilt u de spouwmuren van uw woning laten isoleren?

Wij adviseren u graag bij een GRATIS inspectie.