fbpx

Spouwmuur laten isoleren in Limburg

Spouwmuur laten isoleren in Limburg

Het isoleren van de spouwmuur heeft voordelen voor zowel uw portemonnee, uw wooncomfort en voor het milieu. Het is een slimme investering die zichzelf zal terugverdienen. Zoekt u een vakkundig bedrijf om uw spouwmuur te laten isoleren in Limburg? Kijk dan zeker naar de mogelijkheden van Noten. Wij zijn al tientallen jaren een toonaangevend bedrijf in spouwmuurisolatie.

Veel mensen in Limburg en omgeving hebben al hun spouwmuur door ons laten isoleren. Deze werken zullen dan ook een slimme verbetering van uw huis zijn, waar u jarenlang de vruchten van zult plukken. Met een spouwmuurisolatie kunt u de warmte beter in huis vasthouden. U heeft hierdoor veel meer rendement van uw verwarming want de warmte zal veel minder snel vervliegen. In sommige gevallen scheelt dit maar liefst 30%! Heeft u al eens uitgerekend wat het effect hiervan op uw portemonnee is?

Door deze verlaging op uw energierekening houdt u dus geld over om andere leuke dingen te doen. De investering om uw spouwmuur te laten isoleren zal zich dus zelf terug verdienen! Daarbij zorgt u ervoor dat uw woning in Limburg meer waard wordt, voor het geval u besluit om deze eens te verkopen. Zeker op de huidige huizenmarkt is dit dus erg waardevol.

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Vooral veel oudere huizen, die veelvuldig te vinden zijn in grote oude steden, zijn opgebouwd met een buiten- en binnenmuur. De ruimte tussen de muren is vaak niet geïsoleerd waardoor warmte makkelijk kan verdwijnen. Door deze ruimte op een vakkundige manier op te vullen, kan dit niet meer gebeuren en zult u uw wooncomfort aanzienlijk verrijken. Niet alleen de warmte kan worden vastgehouden maar ook de kans op vocht in huis wordt hier aanzienlijk door verminderd. Dit heeft ook indirecte gevolgen op uw gezondheid. Vocht en warmte zijn immers prima voedingsbodems voor de groei van schadelijke schimmels. Daarnaast heeft u een positieve invloed op het milieu, door een geïsoleerd huis zult u minder CO2 uitstoten.

Welke spouwmuurisolatie is het beste geschikt?

Welke spouwmuurisolatie is het beste geschikt?

Er zijn diverse methoden om de spouwmuur te isoleren. Op basis van onze kennis en ervaring hebben wij geconcludeerd dat het gebruik van Neopixels de beste resultaten oplevert. Neopixels zijn de nieuwste generatie grijze parels van geëxpandeerd polystyreen (EPS). Deze parels hebben de hoogste isolerende eigenschappen van alle systemen voor spouwmuurisolatie met EPS parels. De Neopixels vormen een massa met een uitstekende thermische isolatie.

Firma Noten, een erkende installateur voor Neopixels in Limburg

Firma Noten, een erkende installateur voor Neopixels in Limburg

Wij zijn een erkende installateur voor het gebruik Neopixels in Limburg. Hiervoor hebben wij gespecialiseerde vakmensen voor u beschikbaar die de Neopixel behandeling in één dag op een keurige wijze voor u kunnen uitvoeren.

De pixels worden in de spouwmuur gespoten. Hiervoor hebben we speciale machines ontwikkeld die de pixels zonder drukopbouw inbrengen. Onze installateurs waken tijdens dit proces nauwlettend over de juiste reactiviteit van het isolatiemateriaal, zodat u verzekerd bent van de juiste kwaliteit van de werkzaamheden.

Spouwmuur laten isoleren in Limburg

Spouwmuur laten isoleren in Limburg

Zoals u uit de tekst hierboven kunt opmaken is firma Noten een uitstekend bedrijf om uw spouwmuur te laten isoleren in Limburg. Wij staan voor vakmanschap en kwaliteit. Vanzelfsprekend kunt u ons vrijblijvend benaderen voor al uw vragen of persoonlijk advies. Wij kijken graag met u mee hoe u uw woning in Limburg beter kunt isoleren.

Wilt u de spouwmuren van uw woning laten isoleren?

Wij adviseren u graag bij een GRATIS inspectie.