fbpx

Isolatiebedrijf in Limburg voor vochtproblemen

Isolatiebedrijf in Limburg voor vochtproblemen

Voor een vochtprobleem in uw woning kunt u het beste de hulp inroepen van een gespecialiseerd bedrijf. Voor dit soort problemen is Firma Noten een gevestigde naam in Limburg. Wij zijn een isolatiebedrijf met zeer veel ervaring en expertise op het gebied van vochtproblemen. Onze gespecialiseerde vakmensen zorgen voor oplossingen op maat.

De technieken en mogelijkheden om gebouwen te isoleren zijn in de laatste tientallen jaren sterk verbeterd. In het verleden werd veel minder gebruik gemaakt van de isolerende eigenschappen van diverse materialen. In een oude stad staan veel gebouwen die slecht geïsoleerd zijn. Hierdoor gaat er niet alleen veel warmte verloren maar zijn er ook vaak veel vochtproblemen die grote schades kunnen veroorzaken. Vochtproblemen en isolatie zijn in de meeste gevallen onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De waarde van isolatie

De waarde van isolatie

Een goede isolatie is van zeer grote waarde voor uw wooncomfort. In dit geval is dit zowel letterlijk als figuurlijk. De gevolgen als de isolatie niet in orde is, kunnen behoorlijk zijn. Denk maar aan het warmteverlies. Door een slechte isolatie zal warmte vrij eenvoudig verloren kunnen gaan als de verwarming én het raam tegelijk open staan. U moet in dat geval veel meer stoken om uw woning lekker warm te krijgen.

Als u kiest om uw huis goed te isoleren, zal het verschil in temperatuur voelbaar zijn. Daarnaast zult u vanzelfsprekend ook minder hoeven te betalen aan energiekosten en levert u een bijdrage aan het milieu door een verminderde CO2 uitstoot.

Verhoog uw wooncomfort door isolatie

Verhoog uw wooncomfort door isolatie

Door de warmte "binnenshuis" te houden, verhoogt u dus uw wooncomfort. Daarnaast is er een ander aspect waardoor isolatie uw wooncomfort sterk zal verhogen. Door uw huis goed te isoleren voorkomt u een vochtprobleem. Er zijn diverse oorzaken voor een vochtprobleem. Het bekendste probleem binnenshuis is een overmatige condensvorming. Ook invloeden van buitenshuis kunnen vochtproblemen veroorzaken. Denk hierbij maar doorslaand- of optrekkend vocht. Ook deze zaken hebben te maken met een goede isolatie van uw woning.

Isolatiebedrijf in Limburg voor vochtproblemen

Isolatiebedrijf in Limburg voor vochtproblemen

Firma Noten heeft gespecialiseerde vakmensen voor u beschikbaar om het vochtprobleem aan uw woning te verhelpen. Wij zijn als isolatiebedrijf een bekende naam in Limburg voor vochtproblemen. Al tientallen jaren zijn wij actief in deze branche.

Doorslaand vocht behandelen wij met producten op basis van oligomere siloxanen. Deze producten zullen de poriën en capillairen van de stenen goed impregneren. Voor opstijgend vocht gebruiken we onschadelijke oligomere siloxanen om een waterafstotende band te vormen die het vocht verhindert om op te trekken door capillariteit. Daarnaast kunnen we cementringen plaatsen tegen de schadelijke werking van zouten.

Spouwmuurisolatie Limburg

Spouwmuurisolatie Limburg

Een andere dienst die we veelvuldig aanbieden in Limburg is spouwmuurisolatie. Wij zijn een erkende installateur van Neopixels. Neopixels zijn de nieuwste generatie grijze parels van geëxpandeerd polystyreen (EPS). Deze parels hebben de hoogste isolerende eigenschappen van alle systemen voor spouwmuurisolatie met EPS parels en vormen een massa met een uitstekende thermische isolatie.

Geholpen door een ruime ervaring en expertise kunnen wij u, na een grondige analyse, een passende maatwerkoplossing bieden. Wij kunnen het vochtprobleem in een kort tijdsbestek vakkundig voor u oplossen, maar ook uw woning op een vakkundige manier isoleren. Op deze manier heeft uw oude woning een isolerende waarde van een moderne woning en behoren vochtproblemen tot de verleden tijd.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of vrijblijvend persoonlijk advies. We helpen graag uw waardevolle wooncomfort te verhogen.

Wilt u een vochtprobleem in uw woning laten behandelen?

Wij adviseren u graag bij een GRATIS inspectie.