fbpx

De beste manier van spouwmuurisolatie

Vakkundige spouwmuurisolatie in Limburg

Steeds meer mensen kiezen voor spouwmuurisolatie. Dit is om meerdere reden geen slechte keuze: u maakt lagere energiekosten, de isolatie zorgt voor meer wooncomfort en het is goed voor het milieu. Spouwmuurisolatie is een prima optie, mits het wel goed wordt uitgevoerd. De beste manier van spouwmuurisolatie is door het gebruik van Neopixels. Firma Noten uit Limburg heeft zeer veel ervaring met deze toepassing.

Wat is een spouw?

Een spouw is de ruimte tussen een binnenmuur en de buitenmuur. Deze ruimte is in een aantal gevallen niet geïsoleerd. Dit komt vooral voor in oudere huizen. Is uw spouw nog niet geïsoleerd? Dan is het zeker verstandig om dit wel te laten doen.

Waarom een spouwmuur isoleren?

Een investering die zichzelf terugverdiend

Een spouwmuurisolatie lijkt een flinke investering maar dit is in de praktijk niet zo’n hoge investering als u van te voren zou denken. Eigenlijk wordt deze investering volledig terugverdiend. In sommige gevallen heeft u zelfs recht op een premie waarbij u een gedeelte van uw investering direct al terug kunt ontvangen.

Zonder spouwmuurisolatie gooit u als het ware warmte en energie weg. Dit is zonde, u betaalt hier wel voor. U kunt het warmteverlies wel drie keer verminderen door te isoleren. Dit heeft natuurlijk ook positieve gevolgen voor uw energie rekening. U stookt minder en hoeft hierdoor dus minder te betalen. Dit kan oplopen tot wel 30%!

Daarnaast gaat het wooncomfort omhoog. Het huis houdt de warmte vast in de winter en zorgt dat het juist heerlijk koel blijft in de zomer. Vergeet daarbij niet dat de kans op vochtproblemen door condensatie veel groter is in een woning die niet goed is geïsoleerd.

Tot slot het milieu. Door de isolatie zal uw gasverbruik minder worden en is er minder CO2 uitstoot. Als we dit allemaal zouden doen, dragen we collectief bij aan de kwaliteit van onze aardbol.

Waarom een spouwmuur isoleren?

Vakmensen voor spouwmuurisolatie

Het is wel verstandig om de spouwmuurisolatie uit te laten voeren door ervaren vakmensen. Firma Noten is een erkend bedrijf die dit tot in de perfectie voor u kan uitvoeren in Limburg. Na een visuele check, waarbij we controleren of uw spouwmuur geschikt is om te isoleren komen wij met een eerlijk advies en een offerte op maat. Het isoleren van de muur kunnen wij in één dag voor u uitvoeren.

Neopixels, de beste manier van spouwmuurisolatie

Firma Noten is een erkend installateur voor het gebruik van Neopixels in de spouwmuurisolatie. Neopixels zijn de nieuwste generatie grijze parels van geëxpandeerd polystyreen (EPS). Deze parels hebben de hoogste isolatiewaarde van alle systemen voor spouwmuurisolatie met EPS parels.

Spouwmuurisolatie uitgevoerd door vakmensen

De behandeling met neopixels

Het isoleren van de muur kunnen wij in één dag voor u uitvoeren. We tekenen een optimaal patroon uit waarbij we gebruik maken van kruispunten in de voegen. Op deze plaatsen boren we gaten in de muur. Vervolgens worden de neopixels in de spouwmuur gespoten. Hiervoor hebben we speciale machines ontwikkeld. De Neopixels worden zonder enige drukopbouw ingebracht in de spouwmuur en vormen een massa met een uitstekende thermische isolatie.

Bij spouwmuurisolatie worden Neopixels en Neofixx als één systeem verwerkt. Neofixx is een high-tech lijm die maakt dat er in de spouw een stabiele verbinding ontstaat tussen de Neopixels. Gedurende deze handelingen bewaken we constant de juiste reactiviteit van ons isolatieproduct om een optimale kwaliteit te borgen.

Vakkundige spouwmuurisolatie in Limburg

Vakkundige spouwmuurisolatie

Voor een vakkundige spouwmuurisolatie met neopixels is firma Noten het juiste adres. De neopixels spouwmuurisolatie voldoet aan de Vlaamse eisen en heeft alle benodigde certificaten om een veilige en duurzame isolatie te waarborgen. U bent dus verzekerd van een goed product. Het verschil zult u zeker voelen.

Heeft u ook interesse in spouwmuurisolatie met Neopixels? Neem dan gerust contact op met firma Noten. Wij beantwoorden graag uw persoonlijke vragen en staan klaar voor persoonlijk advies.

Wilt u de spouwmuren van uw woning laten isoleren?

Wij adviseren u graag bij een GRATIS inspectie.